Palette och DevCode tryggar hanteringen av elektroniska fakturor med Leverantörskontroll

 

Palette och DevCode lanserar samarbete kring säker hantering av elektroniska leverantörsfakturor. Genom att integrera DevCodes tjänst Leverantörskontroll i plattformen PaletteArena kommer Palettes 1700 kunder i 34 länder kunna öka tryggheten i sin elektroniska fakturahantering ytterligare.

Enkelhet och snabbhet är sedan tidigare givna fördelar med elektronisk fakturahantering. Vår senaste version inkluderar även inbyggt skydd mot te x. bluffakturor, obetalda arbetsgivaravgifter eller lagöverträdelser.

Tjänsten Leverantörskontroll skannar automatiskt och i realtid inkommande fakturor enligt förutbestämda regler som kunden anger (t ex. betald F-skatt, arbetsgivaravgifter och Moms). När Leverantörskontroll integreras i inköpsprocessen sparar kunden dyrbar administrativ tid samtidigt som den finansiella risken minskas.

– Det här är helt i linje med vår ambition att öka tryggheten hos våra kunder. Oseriösa leverantörer och bluffakturor är idag tyvärr ett stort och växande problem som Leverantörskontroll i allra högsta grad bidrar till att lösa. Utöver det kan våra kunder själva definiera vad som är relevant för dem när det gäller att hantera sina leverantörer, t ex. F-skatt eller andra parametrar säger Mikael Eriksson, Försäljningschef på Palette.

Leverantörskontroll används idag av bl a Sveriges Byggindustrier som har dragit nytta av ökad effektivisering genom minskad administration. Genom Leverantörskontroll har deras medlemmar även fått en kvalitetsstämpel som stärker deras varumärken.

– Genom att integrera Leverantörskontroll i Palettes plattform kan vi erbjuda ökad trygghet och kontroll för många fler organisationer genom Palettes marknadsledande position inom elektronisk fakturahantering säger Pedro Hansson, en av grundarna, och vd på DevCode.

Om Palette:

Palette Software & Consulting AB är idag marknadsledande på elektronisk hantering av leverantörsfakturor. Vi hjälper våra kunder att koppla ihop inköp, fakturor och avtal – från beställning till betalning. Företaget har fler än 1700 kunder, från små företag till stora koncerner, i alla branscher. Försäljningskontor och partners finns i Europa, USA, Australien och Asien.

För mer information kontakta Mikael Eriksson, Sales Director Sweden +46 (0)72 726 32 06, mikael.eriksson@palette.se

Om DevCode:

DevCode har 40 medarbetare och kontor i Stockholm och på Malta. Våra spetskompetenser är Business Process Management, Systemutveckling (Scala, Java och .NET), Managementkonsultation samt Betallösningar. Bland DevCodes kunder finns bl.a. NasdaqOMX, Visita, Sveriges Byggindustrier och Almega

För mer information kontakta: Pedro Hansson, vd DevCode + 46 (0)72-184 40 00, pedro.hansson@devcode.se