DevCode hoppar
 

Om oss

Vårt mål är att vara den arbetsgivare vi själva vill vara anställda hos. Det ställer höga krav på oss som företag och det gör också att vi ständig förbättrar och utvecklar vårt erbjudande till våra medarbetare.

Entreprenörsandan är fortfarande närvarande i allt vi gör, även om vi vid det här laget har över tio år i branschen och är väl etablerade. Vi är välkända på konsultmarknaden och har ett högt anseende bland våra partners och kunder, vilket är något som vi självklart är mycket måna om att bibehålla. Därför har alla våra konsulter höga krav och förväntningar på sig. Vi återgäldar de högt ställda kraven genom att vara den attraktivaste arbetsgivaren för motiverade utvecklare.

 
 

Våra medarbetare

Utan att vara ett dugg partiska kan vi säga att våra medarbetare är bland de vassaste på marknaden. En av våra partners, Emil Nilsson på Nikita Konsultförmedling, beskriver det så här: "DevCodes konsulter har hög kompetens och det är kul att presentera dem för våra kunder. Vi vet att det är en kandidat som håller måttet när de kommer från DevCode." 

I vårt gäng bidrar med alla med något, inte bara vad det gäller utveckling utan även på det personliga planet. Vi är idag cirka 40 medarbetare och antalet utökas ständigt. Våra konsulter jobbar med Java, .Net och/eller Frontend. Huvudkontoret ligger på Sveavägen 49 och som konsult har du alltid en plats här, oavsett om det är för att sitta och jobba en dag, eller om du har lust att titta förbi för en kaffe eller en AW.

Bland våra medarbetare finns det några gemensamma nämnare, många av oss gillar att åka skidor, spela både digitala och analoga spel, och hos många finns ett stort musikintresse. Vi gillar att umgås och uppmuntrar till egna initiativ, speciellt då det gäller mat och dryck, då det också är något vi har gemensamt.

DevCodes medarbetare

Våra uppdrag

Våra konsulter arbetar ofta med den senaste tekniken och uppdragen har en stor bredd. Vi har bland annat uppdragsgivare inom spelbranschen, startups, bank och finans, kulturbranschen samt inom kommuner och landsting. Våra konsulter får vara med och påverka sin egen bana och vi tar stor hänsyn till önskemål av uppdrag. Vår säljavdelning börjar i god tid leta nya utmaningar till våra medarbetare när ett uppdrag är på väg att ta slut. Oftast får konsulten ett antal uppdrag att välja mellan, för att det ska ligga så nära personens önskningar som möjligt.

 

DevCode Group

I DevCode Group ingår företagen ChamberSign och GII.