Därför ger vi våra konsulter möjligheten att själva välja lönemodell

Pedro Hansson, vd på DevCode, delar med sig av sin syn på varför anställda konsulter i företaget ges möjligheten att själva välja vilken typ av lönemodell de vill ha. Valmöjligheten betyder i förlängningen att konsulterna kan välja vilken lön de vill ta ut varje månad, och samtidigt fortsätta att vara anställda.

Read More
DevCode fyller på kunskapsdepåerna

Minst en gång i månaden ses medarbetare på DevCode över en lunch och tar del av varandras kunskaper och kompetenser. Vi kallar det DevCode Academy. Tanken är att sprida den kunskap som finns bland medarbetarna, men också till att inspireras att lära sig mer på egen hand. Genom att veta om varandras styrkor och kunskaper vet vi vem vi kan vända oss till om vi kör fast eller behöver hjälp inom något område.

Read More
DevCode Payment köps av globalt betalbolag

Betalbolaget Bambora stärker sin position inom e-handel och digitala betalningar genom förvärv av DevCode Payment. Integreringen av DevCode Payment innebär att Bambora nu kan erbjuda globala företag en säker, flexibel och innovativ plattform för betalningar världen över med fler än 250 lokala betalmetoder. Förvärvet är en viktig hörnsten i genomförandet av Bamboras strategi att utveckla en ledande betallösning för internationell e-handel.

Read More
Palette och DevCode tryggar hanteringen av elektroniska fakturor med Leverantörskontroll

Palette och DevCode lanserar samarbete kring säker hantering av elektroniska leverantörsfakturor. Genom att integrera DevCodes tjänst Leverantörskontroll i plattformen PaletteArena kommer Palettes 1700 kunder i 34 länder kunna öka tryggheten i sin elektroniska fakturahantering ytterligare.

Read More