DevCode öppnar kontor i Göteborg

 

DevCode fortsätter att expandera både i antal anställda och antal kontor. Idag slår vi upp dörrarna till vårt nya kontor i Göteborg.

Det nyöppnade kontoret gör att DevCode nu finns på tre orter i Sverige, huvudkontoret är beläget i Stockholm och konsulter finns i Jönköping och Göteborg. Utanför Sveriges gränser finns kontor på Malta och i spanska Valencia. Kontorsansvarig i Göteborg är Johan Wideberg som dels kommer att ha uppdrag i området, dels arbeta med att etablera företaget i regionen.

DevCode har haft ett framgångsrikt år 2015 och växt från 40 anställda till dryga 50. Allt tyder på att expansionen kommer att fortsätta.

– Vi är inne i en expansionsfas och det märks på alla håll. Det är oerhört roligt att våra tjänster och produkter efterfrågas i så stor utsträckning att vi har möjlighet att göra den här resan, konstaterar Pedro Hansson, vd på DevCode.

Kontoret i Göteborg ligger i Arkipelagen Företagscenter på Hildedal, med adress Hildedalsgatan 2.

DevCode öppnar kontor i Göteborg