Konsult Java, .NET eller Frontend

 

Är Java, .NET eller Frontend ditt modersmål? Då söker vi dig!

Vi letar efter dig som är en vass systemutvecklare inom Java, .NET eller Frontend. Du kommer att jobba som konsult i intressanta uppdrag hos en stor variation av kunder och med den senaste tekniken. Du blir även del i ett team med duktiga utvecklare som tar del av varandras kunskaper genom kompetensluncher, teknikforum och sociala event. Läs mer om våra kompetenshöjande aktiviteter.

Idag arbetar vi med några av de mest framstående och populära företagen i Stockholm, inom de flesta branscherna. Den röda tråden i våra uppdrag är oftast utveckling av transaktionsintensiva lösningar och du har alltid ansvarsfulla och ledande roller i utvecklingen.

Genom åren har vi på DevCode effektiviserat och ökat kvaliteten på systemen hos många av Sveriges största bolag. De uppdrag vi genomfört har det gemensamt att de ställt höga krav på kvalitet och prestanda.

Vi hittar uppdraget du vill ha för att utvecklas! Genom att utgå från din kompetensprofil, dina drömmar och visioner hittar vi uppdraget du längtar efter.

Uppdrag att växa i

Vi fokuserar på kompetens inom de senaste ramverken och teknikerna. Våra konsulter är vassa inom respektive område, och täcker in hela bredden i utvecklingsarbetet – allt från webbutveckling till databasnära utveckling.

Under våra uppdrag med Open Source arbetar vi bland annat med NoSQL, Spring Cloud, Scala, Apache Storm, Apache Spark, Big Data, Docker, Play Framework och Akka. Våra eldsjälar inom frontend är experter på usability, design, responsivt samt tekniker och ramverk som JavaScript, React och Angular.

DevCode

DevCodes mål är att vara den arbetsgivare vi själva vill vara anställda hos. Det ställer höga krav på oss som företag och det gör också att vi är i ständig rörelse för att förbättra och utveckla vårt erbjudande till våra medarbetare. Entreprenörsandan är fortfarande närvarande i allt vi gör, även om vi vid det här laget har över tio år i branschen och är väl etablerade. Vi är välkända på konsultmarknaden och har ett högt anseende bland våra partners och kunder, vilket är något som vi självklart är mycket måna om att bibehålla, därför har alla våra konsulter höga krav och förväntningar på sig. Men allt våra medarbetare ger ser vi till att återgälda, genom att vara den attraktivaste arbetsgivaren för motiverad utvecklare.

Är du den vi söker?

Välkommen att höra av dig!
Kontakta oss på ansokan@devcode.se eller 08-23 10 80.

 
Sofia Fransson