Tillhör du eliten av Javautvecklare/arkitekter?

 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av Javautveckling och är van vid att arbeta med design och arkitektur i utvecklingsprojekt. Du arbetar agilt idag och har erfarenhet av flera utvecklingsspråk, ramverk och verktyg. Många av våra kundprojekt är webbaserade och ett flertal av våra kunder arbetar med olika lösningar inom Spring (MVC, Boot, Security).

Att jobba som Javautvecklare och arkitekt

Som senior javautvecklare arbetar du med javautveckling och arkitektur i intressanta uppdrag med den senaste tekniken. Arbetet sker i team eller som ensam resurs hos kund, alternativt internt med helhetsåtaganden. Du har ansvarsfulla och ofta ledande roller i utvecklingen.

Hos oss på DevCode blir du del av ett team seniora utvecklare och arkitekter med lång erfarenhet. Vi är mycket vassa inom våra respektive områden och täcker in hela bredden i utvecklingsarbetet – allt från webbutveckling till databasnära utveckling.

DevCode

DevCode är en snabbt växande leverantör inom process-, system- samt betallösningar. Vi hjälper företag att effektivisera och automatisera lösningar och affärsprocesser genom vår kunskap och mjukvara. Sedan starten 2007 har vi arbetat med att utveckla system åt många av Sveriges största företag. Vår spetskompetens finns inom dynamisk ärendehantering (BPM), Systemutveckling (.NET, Scala, Java) och betallösningar.

Är du den vi söker?

Oavsett om du idag aktivt söker nytt jobb eller om du bara börjat fundera på att byta jobb, så är du välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta oss via mejl eller telefon
ansokan@devcode.se, 08-23 10 80

 
Sofia Fransson