Erik Wallin ny konsultchef på DevCode

 
Erik Wallin ny konsultchef på DevCode

Erik Wallin, som har gått från konsult på DevCode till teamleader, blir nu företagets nya konsultchef. I och med rekryteringen får DevCode en konsultchef som inte bara brinner för kompetensutveckling och välmående, utan som också har hög teknisk kompetens.

Erik har varit på DevCode i drygt fem år och är en av företagets uppskattade fullstackutvecklare. Efter fyra år på DevCode fick Erik chansen till nya utmaningar och han klev då in i rollen som teamleader för ett antal konsulter. Nu är det dags för nästa steg och när han tar sig an rollen som konsultchef blir han en kraft som brinner för konsulternas kompetensutveckling och välmående. Han blir även ett naturligt bollplank och en person att vända sig till med tekniska frågor.

– Att ha en konsultchef med ett så högt tekniskt kunnande är inte så vanligt och vi är otroligt glada att få välkomna Erik i rollen som konsultchef. Det är också riktigt roligt att vi kan visa att det finns karriärmöjligheter inom företaget, säger Pedro Hansson, vd på DevCode.

Erik kommer att fortsätta som utvecklare på deltid och dela sin tid mellan de olika rollerna. På så sätt kommer han att fortsätta hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken och även i framtiden vara en person som konsulterna kan vända sig till med tekniska frågor. Dessutom har han i och med det en ovärderlig kunskap om konsulternas vardag.

– Mitt mål är att jag ska höja kompetensen ytterligare bland konsulterna, samtidigt som vi ska ha riktigt kul på vägen, säger Erik Wallin, som ser gemenskapen inom företaget som en av de absolut främsta styrkorna.