DevCode satsar på strategiska HR-frågor

 

DevCode har de senaste åren växt och stärkt sin position som en Sveriges mest kompetenta och lösningsfokuserade partner inom de tre affärsområdena; dynamisk ärendehantering, systemutvecklingskonsultation och betallösningar. Att växa skapar nya utmaningar och DevCode anställer Monika Rusch som HR-chef.

- Att växa skapar nya utmaningar för en organisation och personalen är vår viktigaste tillgång, säger Pedro Hansson som är vd på DevCode. Vi ser ett behov att stärka vår organisation inom HR och välkomnar den 1 maj 2016 Monika Rusch på den nyinrättade positionen som HR-chef.

Monika Rusch kommer driva strategiska HR-frågor och arbetet med kulturen och värdegrunden så att de genomsyrar alla processer i verksamheten. Vidare kommer hon att delta i det operativa arbetet med rekrytering av fler medarbetare.

- Jag valde DevCode för att det är ett bolag med stark entreprenörsanda och innovativt klimat med kompetenta medarbetare och inspirerande ledning, berättar Monika Rusch. Det finns ett stort hjärta och engagemang i organisationen. DevCode befinner sig i en expansionsfas och jag såg en fantastisk möjlighet att vara med på deras resa.

Monika Rusch kommer närmast från en anställning som rekryterare och konsultchef i bemanningsbranschen. Hon har flerårig erfarenhet av chefs- och specialistrekrytering samt arbetspsykologiska bedömningar.

- Min stora passion är psykologi, säger Monika Rusch. Jag tycker det är spännande med människors personligheter, beteenden, drivkrafter och samspel med andra.

Monika Rusch kommer vara placerad på DevCodes huvudkontor på Sveavägen i centrala Stockholm.

Monika Rusch, HR-chef på DevCode