DevCode renodlar satsningen på konsulter

 
DevCode fokuserar på konsulterna

DevCode har gått från att vara konsultbolaget som även erbjöd system för dynamisk ärendehantering och betallösningar till att fokusera på att bli den mest attraktiva arbetsgivaren för motiverade utvecklare. I och med fokuseringen på konsulterna har företaget också fått ett nytt utseende och en ny hemsida.

DevCode har i grunden varit ett konsultbolag med några av Sveriges vassaste systemutvecklare. Tack vara duktiga utvecklare har företaget kunnat erbjuda tjänster och system som ger kunderna krafter utöver det vanliga. Nu har DevCode återigen fokuserat och koncentrerat sin inriktning på konsultverksamheten.

– Vi hoppas att det ska bli lite tydligare vilka vi är efter arbetet vi nu lagt ner. Det har varit en nyttig resa för oss. Tack vare våra otroligt duktiga utvecklare har vi haft chansen att hjälpa våra kunder på många olika sätt genom åren, men under tiden kan vi ha blivit lite otydliga med vad vår kärna är. Nu är vi tillbaka till att vara ett renodlat konsultbolag, berättar Pedro Hansson, vd på DevCode.

Tidigare under året såldes DevCode Payment som var den del av företaget som erbjöd betallösningar till transaktionsintensiva branscher. Den del som höll på med dynamisk ärendehantering har idag blivit ett helt eget bolag, ChamberSign, och erbjuder digitala signaturer och  digital avtalshantering, baserat på systemet för dynamisk ärendehantering. Den del som är kvar är den renodlade konsultverksamheten.

– Det känns riktigt roligt att ha samlat ihop oss och nu fokusera helt på våra konsulter, säger Pedro Hansson. Vi har siktet inställt på att vara den attraktivaste arbetsplatsen för motiverade utvecklare.

 
DevCodes nya logga